Jak rychle zatočit s celulitidou?

Jak řeším strie a CELULITIDU?
 
Máme tu jaro a začínáme odkládat zimní  oblečení a těšíme se, že budeme nosit krátké sukýnky, šatičky a ze všeho nejvíce se těšíme na léto kdy bude období dovolených a  jako každá žena si ráda koupíme nové plavky, aby jsme se mohly hrdě procházet po písečné pláži a vyhřívat se na sluníčku. A já našla řešení jak naše nerovnosti na těle vyhladit a chci vám dám jeden úžasný typ, který opravdu funguje, Galvanic body trio.
 
Jelikož jsem kosmetička a mám sedavé zaměstnání tak se taky potýkám s celulitidou taky jsem  vyzkoušela spousty produktů do kterých jsem investovala docela dost peněz, ale nejlepší výsledky jsem měla s Galvanic Body Trio. Trochu vám přiblížím co je celulitida a jak vzniká a hlavně jak se jí zbavíme.
 
 
Galvanic body fantasticky zabírá na celulitidu, strie, povislou kůži na pažích , břiše, stehen. zpevňuje a vyhlazuje pokožku po porodu.
 
Jestli Vám můžu doporučit tak galvanic body, byla nejlepší investice na domácí použíti. Můžete si svoje tělo galvanizovat kdykoliv jak Vám to čas dovolí s pohodlí domova.
 
A jak nám vlastně CELULITIDA vzniká a čím je ZPŮSOBENA
 

Celulitida není ani zdaleka jenom problém pokožky. Vzniká zadržováním tekutin v tkáních a zvětšením objemu podkožních buněk.  mezi tyto faktory se řadí například obezita, nedostatek pohybu, nedostatek spánku, genetika, nevhodná strava, kouření, sedavé zaměstnání a špatný pitný režim atd...

Ty pak na pokožku tlačí - a krom toho, že vytvářejí známý vzhled pomerančové kůže, omezují průtok lymfy a odchod toxinů z tkání. Což je popravdě o dost větší problém, než fakt, že to nevypadá dobře. U žen ho způsobuje estrogen - proto celulitidu nemívají muži, a zhoršuje ji hormonální antikoncepce.
A taky důvod, proč mazání krémem z drogerie většinou pomáhá jen trochu a dočasně.

 
Prvním krokem k jejímu odstranění je tedy zbavení se nadbytečných tekutin a rozproudění lymfatického systému.
 
 
Poslední rok jsem věrná Galvanic Body Trio a s výsledky jsem hodně spokojená
 
Balíček ageLOC Galvanic Body Trio obsahuje přístroj ageLOC Galvanic Body Spa a dva vylepšené anti-ageingové produkty péče o tělo – ageLOC Body Shaping GelageLOC Dermatic Effects – pro vytvarovanější, hladší a na pohled pevnější tělo. 

 

Všechny tyto produkty obsahují ageLOC, který „uspává“ enzym stárnutí arNox. Díky této technologii se vrací zpátky naše elasticita a kolagen. Je zaměřen k viditelnému zlepšení kůže na pažích, břiše, stehnech, hýždích a bocích.

 

 

Proč si GALVANIC BODY  zamilujETE?

 Co to je a jak to funguje?

Galvanická terapie je metoda, kterou k regeneraci tkání a lokálnímu zlepšení metabolismu využívají i lékařské přístroje. Ty kosmetické jsou o něco slabší - ale vzhledem k tomu, že cílí na pokožku a podkožní vrstvy (nikoliv na hluboké svalstvo), ničemu to nevadí.
 
Galvanic body pracuje na galvanickém proudu při ošetření pokožky způsobuje v buňkách nerovnováhu, kterou se buňky snaží co nejrychleji vyrovnat. Začnou proto více „pracovat“- aktivuje se buněčná energie, kůže se začíná vypínat, lépe prokrvovat a lépe přijímá látky, které jí chceme dodat – třeba prostřednictvím kosmetických přípravků.
 , kterou používám já,  má ještě 1 funkci navíc – iontoforézu.

Iontoforéza funguje na principu přitahování opačně nabitých částic a odpuzování stejně nabitých. Používané gely jsou polarizované – tak, aby je stejně nabitý proud zatlačoval hlouběji do pokožky, kde mohou lépe působit.
 

Galvanic body je určená pro domácí použití - ale běžně se používá v  kosmetických a masérských salonech a  v lázních. 

 
Žehlička se používá 3x týdně v kombinaci s shaping gelem . Já pod něj stříkám ještě NPCA (hydratační sprej s kyselinou hyaluronovou) - nevsakuje se potom tak rychle. Celé ošetření jedné partie (břicho, nohy, zadek...) trvá 5 minut. 
 
 

 

Klinické výsledky po 12 týdnech

 

82 % účastníků pozorovalo postupné zpevnění kůže na stehnech*

57 % účastníků pozorovalo postupné zpevnění kůže na břiše*

54 % účastníků pozorovalo postupné zlepšení vzhledu kůže na pažích*

*Výsledky získané z odborného hodnocení třetí strany na základě 12týdenního uživatelského průzkumu in vivo provedeného u 30 žen ve věku od 18 do 60 let. Produkty ageLOC Body Shaping Gel a ageLOC Galvanic Body Spa byly používány třikrát týdně po dobu pěti minut v oblasti stehen, břicha, hýždí, a nadloktí. Produkt ageLOC Dermatic Effects byl používán dvakrát denně. 12týdenní výzkum zahrnoval klinické známkování, sebehodnocení, instrumentaci (v případě potřeby) a hodnocení digitálních fotografií, které byly pořízeny na začátku a v prvním, čtvrtém, osmém a dvanáctém týdnu.

Přínosy

ageLOC Galvanic Body Spa:

  • Napomáhá při dodávání klíčových přísad do pokožky.
  • Laboratorní výzkumy ukazují, že ošetření galvanickým prouděním může posílit přísun anti-ageingových složek až na dobu 24 hodin.
  • Vylepšená ergonomie – nový tvar ageLOC Galvanic Body Spa je navržen tak, aby se lépe přizpůsobil konturám těla.
  • ageLOC vodivý povrch – představuje větší patentovaný vodivý povrch ageLOC, který má schopnost dodat až 10krát více přísad ageLOC do vaší pokožky.
  • Optimalizovaný pulzující galvanický proud asistuje při stimulaci pokožky, pomáhá ji očistit a osvěžit, a tím snížit viditelné známky stárnutí pleti.    


ageLOC Body Shaping Gel:

  • Směs ageLOC se zaměřuje na základní zdroje stárnutí, aby zachovala mladistvý vzhled pleti a omezila projevy stárnutí.
  • Navržen tak, aby pomohl osvěžit a očistit pokožku, zatímco redukuje viditelné známky stárnutí.
  • Pomáhá minimalizovat a zjemnit viditelné projevy tuku a celulitidy s výsledkem vytvarovanějšího vzhledu.
  • Vyrovnává vzhled dolíčků v kůži.
  • Zlepšuje pevnost kůže na pohled s výsledkem mladistvěji vypadající pokožky.


ageLOC Dermatic Effects :

  • ageLOC se zaměřuje na základní zdroje stárnutí, aby zachoval mladistvý vzhled pleti a omezil projevy stárnutí.
  • Pomáhá vyhladit zjevnost tuku a celulitidy pro dosažení tvarovanějšího vzhledu těla.
  • Zlepšuje pevnost kůže na pohled s výsledkem mladistvěji vypadající pokožky.
  • Pomáhá zvýšit buněčnou obnovu, která je nezbytná pro navrácení pokožky k její přirozené a zářivé textuře.
  • Špičková optická technologie okamžitě rozptyluje světlo, čímž napomáhá k hladšímu vzhledu pokožky a ke zlepšení celkového dojmu z jejího povrchu.
  • Hydratuje a pomáhá zjemnit pokožku.

 

Indikace:

-pozitivně působí na podkožní lymfatický systém,

-zlepšuje odvod odpadních látek,

-zpevňuje povislé paže, břicho, hýždě, stehna

-vyhlazuje a redukuje celulitidu, strie a jizvy

-odbourává tukové buňky

-vyrovnává dolíčky v kůži

-stimuluje, hydratuje a osvěžuje pokožku

 

Kontraindikace :

Konzultace s lékařem se doporučuje vždy u těhotných a kojících žen, epilepsii nebo pokud máte v těle kovové implantáty, kardiostimulátor nebo podobný přístroj, popř. větší množství kovových implantátů v ústech.

 

Jak často docházet na ošetření

 

Startovací kůra : 8 – 12 ošetření, 2 – 3  týdně

 

Udržovací kůra:   1x za 3 – 4 týdny