BONUSOVÝ PROGRAM

Bonusový program 

Představuje vám věrnostní program, který je  způsob za poděkování za vaše nákupy v našem eshopu. S naším věrnostním programem můžete sbírat body a  body využít jako slevu na své další nákupy. Zde je několik informací o tom, jak náš věrnostní program funguje:

1.Sbírejte body
Při nákupujete na našem e-shopu, nejenže získáváte skvělé produkty, ale také získáváte body jako odměnu za vaši věrnost. Tyto body se automaticky připisují na váš věrnostní účet, což znamená, že čím více nakupujete, tím více bodů budete mít k dispozici. Sbírání bodů je jednoduché a přináší vám další výhody při vašich dalších nákupech.

2.Body za nákupy
Body za vaše nákupy se vám přičtou do vašeho konta ihned po uhrazení objednávky. Množství získaných bodů je vypočítáno kurzem, kde 1 Bod získáte za 50CZK u Korejské kosmetiky. A u produktů od firmy Nuskin je 1 Bod za 100CZK

3.Další aktivity
Kromě nákupů můžete získávat body také za registraci a to hned 50 Bodů. 
 
4.Využijte své body
Když budete mít dostatečný počet bodů, můžete je využít jako slevu na své další nákupy na našem e-shopu. A to znamená, že budete moci nakupovat za nižší ceny. 
 
5.Sledujte svůj pokrok
Po příhlášení do svého účtu můžete kdykoli zkontrolovat svůj aktuální stav nasbíraných bodů a historii svých transakcí na našem e-shopu. To vám umožní mít vždy přehled o vašem stavu bodů.
 
  1. Platnost bodů
    Platnost Vašich bonusových bodů je 365 dnů. Proto je používejte s předstihem.
  2. Vrácení zboží
    Když vracíte zakoupený produkt, tak zároveň vracíte získané body. Vaše bodová bilance bude přepočítána zpět na původní stav před tímto nákupem.

 3. Další informace
     Bonusové body nejsou měna a nemají žádnou skutečnou peněžní hodnotu. Vyhrazujeme si právo kdykoliv  změnit parametry programu, případně ho zrušit. V případě zneužití programu či podvodu budou sankce  zahrnovat pozastavení zákaznického práva na účast v tomto programu. Při výměně zboží NELZEbonusové body uplatnit!

Naším cílem je vás  odměnit.  Podpořit vás v nákupech na našem e-shopu. Věrnostní program je naší cestou, jak vám poděkovat za vaši podporu a věrnost. 

Děkujeme, že jste s námi.

Používáme Bonusový systém Ellity

Maximální sleva objednávky při čerpání bodů je 50%.