Jak si správně vyčistit plet?

Chcete mít krásnou pleť a nevíte jak na to? Máte každodenní rutinu, kdy si ráno a večer očistíte pleť vodou. Můžu Vás ujistit, že to opravdu nestačí. Pleť vyžaduje mnohem více péče než si vy myslíte. A já se vám budu snažit poradit jak krásně a precizně vyčistit pleť, kdy zažijete ten úžasný pocit, kdy vaše pleť bude vypadat svěže, čistě a odpočatě.

Receptů na správně vyčištěnou pokožku je celá řada a já vám ukážu jak správně postupovat, abyste nemuseli trávit v koupelně dlouhé hodiny a aby vaše péče o pleť fungovala. Díky dobře vybranému produktu LumiSpa, který nám slouží k odlíčení pleti kdy nám udělá jemný peeling na tváří a my se tak dokážeme zbavit různých problému, jako je akné, vrásky, odumřelé buňky, hydratace a začervenání pleti. A to díky speciálním gelům, které používáme v kombinaci  k LumiSpa . Gely máme na pleť suchou, mastnou, citlivou, aknozní a smíšenou.

Receptů na správně vyčištěnou pokožku je celá řada a já vám ukážu jak správně postupovat, abyste nemuseli trávit v koupelně dlouhé hodiny a aby vaše péče o pleť fungovala. Čištění je důležitý krok k tomu, aby pokožka mohla dýchat a aby byla schopná vstřebat účinné látky z dalších kosmetických produktů. Proto je důležité pokožku čistit nejen večer, kdy je unavená po celém dni, ale také ráno, kdy je potřeba připravit pleť na celodenní zátěž.

 

Večerní a ranní péče o pleť

Pleť si zvlhčíme NAPCA ( hydratační sprej s kys. hyaluronovou) potom si na LumiSpa naneseme čistící gel dle typu pleti a začneme  provádět jemné čistění. Kdy nám za pouhé dvě min. LumiSpa precizně dokáže udělat jemný peeling, důkladně odlíčit pleť, kdy při čistění se nám krásně otevřou a vyčistí pory,  LumiSpa má jemné vibrace kdy nám hlavice  rotuje do protipohybu a je  vyrobená s  lékařského silikonu potažená  antibakteriálním stříbrem. Čistění je velmi příjemné a šetrné k pleti. Pleť se zbaví černých teček důkladně vyčistí a  uzavře pory, zpevní pokožku a tím se zbavuje  jemných vrásek.

Pleť po vyčistění LumiSPA  je nádherně svěží, hydratovaná a důkladně vyčištěná. Máte pocit nepopsatelné svěžesti, čistoty a mladšího vzhledu.